Меню
Количка

STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm 4 броя

STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm  4 броя
STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm 4 броя
23.99лв.
без ДДС: 23.99лв.
  • Модел: 176201

STATUS Вакуумни ролки 200 x 3000 mm 4 броя

Тясна ролка от фолио, 200 x 3000 mm (7,9” x 118”), 4 броя

Тясното руло от фолио е най-добрият избор за съхранение на по-малки парчета месо и сирене, нарязани зеленчуци и плодове. Използвайте най-висок клас вакуумно фолио и предпазете фризера от изгаряне. С ролките от фолио можете да направите торбичка, която ще побере всяка храна.

Харесвате ли да отглеждате малко зеленчуци и плодове в градината си и искате да ги съхранявате за зимата? Вакуумното опаковане е най-добрият начин за съхранение на хранителни продукти, които искате да замразите . Всичко, което трябва да направите, е да изберете висококачествени вакуумни торбички, които ще предпазят вашата храна. Вижте защо ролката от вакуумно фолио Status е най-добрият избор.

Подготовка на резерви за зимата

Тясна ролка от вакуумно фолио е подходяща за съхранение на:

  • по-малки цели хранителни продукти като сирене и месо,
  • нарязани тиквички, моркови, карфиол, броколи,
  • гъби, и
  • горски плодове, както и други хранителни продукти с подходящи размери.
вакуумно опакован зеленчук във вакуумно фолио
Вакуум торбичките за храна на рула ви дават възможност да направите вакуумирани торбички по поръчка за вашите деликатеси.

Предимства на вакуумното съхранение

Съхранението във вакуум удължава срока на годност на храните до четири пъти, тъй като премахването на кислорода лишава бактериите от условията им на живот. Вакуумното опаковане значително намалява окисляването, което причинява мухъл, разваляне на храната и промяна на вкуса, външния вид и миризмата. Това означава за вас, че вашите вакуумирани (замразени) храни ще запазят целия си оригинален вкус, както и съдържанието на витамини.

Кои торбички за вакуумно опаковане да избера?

На пазара има голямо разнообразие от торбички за вакуумно опаковане с различни размери и качество. Нивото на качеството на вакуумната торбичка може да се оцени по следните критерии:

  • дебелина на торбата,
  • състав на материала и
  • оребрен профил.

Висококачествените торби са с дебелина най-малко 100 µm. Дебелината на отделните торби може да се намери в декларацията на производителя; във всеки случай ви препоръчваме да го измерите сами с дебеломер.

Дебелината е важна за пропускливостта на торбичката и висококачественото слепване. Ако фолиото е твърде тънко и не съдържа достатъчно полиамид, то ще пропуска кислород, което ще доведе до разваляне на храната; това също ще позволи да се получи изгаряне във фризера, особено след като торбичката може да се разкъса по-лесно, позволявайки на даден хранителен продукт да се трие в други хранителни продукти във фризера. Една тънка торба също няма да съдържа достатъчно полиетилен, който е материалът, който осигурява добро уплътнение. Това означава за вас, че торбата ще се разтопи по време на процеса на запечатване и няма да може да задържи вакуум.

най-добрите вакуумни торбички за храна
Ако искате да защитите качеството на храната си, вакуумирайте я във вакуумирани пликове Status food.

Дебелина на вакуумния плик за състояние

Вакуум фолиото Status е най-дебелото предлагано на пазара. Гладкият му слой е с дебелина 100 µm, а оребреният слой е с дебелина 130 µm. Вакуумните торбички Status са гарантирано непропускливи и ще запечатат по висок стандарт. За по-подробно обяснение на състава на материалите на нашите чанти вижте горната скица.

Съхраняването на храните във вакуумирани торбички Status ги предпазва от външни въздействия, тъй като дебелината им от професионален клас работи като бариера, предпазваща съхраняваната храна от изгаряне във фризера и други миризми.

Ролка вакуумно фолио: Материали

Съставът на материала също е важен, защото фолиото е в контакт с храната. Материалите, използвани в хранителното фолио, трябва да имат сертификати, доказващи годността на торбите за съхранение на храна, както и за замразяване и готвене sous vide . Също така е важно торбичките да не влияят на вкуса и миризмата на съхраняваните храни, в противен случай вашите хранителни артикули ще получат неприятен пластмасов послевкус.

Статус вакуумно фолио ролна композиция

Вакуумираните торби Status са изработени от полиамид и полиетилен . Полиамидът е херметичен и се използва във външните слоеве на фолиото. Полиетиленът е веществото, което гарантира, че торбите ще постигнат добро качество на запечатване . Чантите Status имат най-дебелия слой полиамид (30 µm и 20 µm) на пазара, което ги прави най-добрият избор, ако искате вашите домашно отгледани зеленчуци, месо и сушени месни деликатеси да се съхраняват по висок стандарт.

Защо висококачественото вакуумно фолио е оребрено?

Оребреният профил има специална функция. Формата на ребрата позволява въздухът да се извлича от вакуумните торбички лесно и по-ефективно по време на процеса на вакуумно опаковане.

Оребряването с вакуумно фолио Status е специално и защитено

Оребреният профил на торбичките Status е висок 0,2 mm и гарантира, че те ще запечатат по същия стандарт за качество при петдесетия си цикъл, както при първия. 

Как закупуването на качествени вакуумни торбички всъщност ви спестява пари?

Вакуумните торбички Status могат да се използват многократно. Можете също така да миете торбичките в съдомиялна машина и да ги използвате толкова дълго, колкото са достатъчно дълги, за да бъдат вакуумирани във вакуумно опаковане. За вас това означава, че ще спестите доста чрез ефективна употреба на вашите вакуумни торбички, които ще останат незасегнати от многократно измиване и вакуумно опаковане благодарение на висококачествения си фолиен състав.

Състояние на руло вакуумно фолио: Сертифицирано качество

Фолиото за вакуумно опаковане Status е произведено в Словения и притежава всички необходими сертификати, удостоверяващи, че е подходящо за съхранение на храни и че не влияе на вкуса и миризмата на храната. Вакуумираните торбички Status са подходящи и за замразяване и готвене sous vide .

Направете чанта, която отговаря на вашите нужди

Ролките от фолио са най-добрият избор, когато опаковате във вакуум храни с различни размери или приготвяте зеленчукови и месни пакети за различни ястия.  Можете да адаптирате дължината на торбата изцяло към хранителния продукт, който искате да вакуумирате. Тесните ролки от фолио са подходящи за съхранение на малки парчета сирене и месо, нарязани пържоли и зеленчуци, грах и боб, горски плодове, сушени плодове и други хранителни продукти с подходящ размер.

Статус Stiki

За по-лесно вакуумно опаковане и за вакуумно опаковане на няколко торби наведнъж препоръчваме използването на двойнозалепваща лента Status Stiki . Прикрепете лентата Stiki към ръба на вакуумния уплътнител и тя ще държи торбата на място вместо вас. Ръцете ви ще останат свободни и чантата ще бъде запечатана по висок стандарт без набръчкване.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 176201
БАРКОД 3831091700046
РАЗМЕРИ 150 / 210 / 45 мм
ТЕГЛО 545 грама
МАТЕРИАЛ Полиамид и Полиетилен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър