Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия правоъгълна 0,5 литра

STATUS Вакуумна кутия правоъгълна 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия правоъгълна 0,5 литра
19.99лв.
без ДДС: 19.99лв.
  • Модел: 155311
  • Тегло: 0.50kg

STATUS Вакуумна кутия правоъгълна 0,5 литра

Правоъгълен вакуумен контейнер, 0,5 литра

Правоъгълен вакуумен контейнер с вместимост 0.5 литра е предназначен за съхранение на голямо разнообразие от храни, когато искате те да останат свежи по-дълго време. Контейнерите се затварят херметически, така че можете да ги използвате, за да носите закуските си на път, на училище или на работа.

Знаете ли, че вакуумното опаковане е единственият напълно естествен начин да запазите храната свежа по-дълго? Използвайте вакуумните контейнери на Status за всички видове храни във вашия хладилник, за да удължите срока им на годност и да ги предпазите от загуба на витамини и минерали. Вижте повече за правоъгълен вакуумен съд 0,5л.

Как да удължим свежестта и срока на годност на храните по естествен път?

Чрез вакуумно опаковане. Вакуумът е пространство без кислород, който е необходим за развитието на микроорганизмите. Когато отстранявате въздуха от контейнера с вакуумната помпа, вие извличате и кислород; това минимизира потенциала за развитие на мухъл и бактерии, които причиняват развалянето на храната . Като предотвратявате окисляването, вие също предотвратявате разграждането на витамини, минерали и ензими; това също ще запази вакуумираните плодове и зеленчуци много по-хранителни.

ефектът на вакуум върху хранителни ягоди
Освен свежест, витамините и минералите се запазват и във вакуум, затова консумирате по-качествени плодове и зеленчуци.

Вакуумното опаковане в контейнери е практично поради няколко причини:

  1. Съхранените хранителни продукти ще останат свежи до четири пъти по-дълго, тъй като хранителните продукти са защитени от окисляване, предотвратявайки развитието на бактерии и плесени, които причиняват разваляне на храната. Това също запазва по-добре ароматите на храната, така че ще изхвърлите по-малко храна и ще спестите, като не се налага да купувате повече.
  2. Витамините и минералите се запазват по-добре във вакуум, защото няма кислород, който е жизненоважен за растежа и развитието на микроорганизмите.
  3. Вакуумираните контейнери са херметически затворени и не могат да се отворят, освен ако не освободите клапана на капака. За вас това означава, че можете също да съхранявате супа в контейнера, за да я вземете със себе си, когато отивате на туризъм по планините или карате колело на работа. Няма да има разливане.
  4. Миризмите не се разпространяват във вакуум. Използвайте вакуумния контейнер, за да съхранявате лук и чесън или други ароматни храни, които иначе биха оставили вашия хладилник с неприятна миризма.

Какво ви е необходимо, за да опаковате под вакуум?

Контейнерът се запечатва с ръчна или електрическа вакуумна помпа или с помощта на специален адаптер с вашето устройство за вакуумно запечатванеСъхраняването във вакуум е лесно и след като го овладеете, няма да се задоволите с нищо по-малко.

Вакуумните контейнери Status са направени да издържат

Вакуумните контейнери Status са изработени от висококачествен тритан, който е удароустойчив и гарантира дълъг живот на контейнерите По този начин, като използвате контейнери за многократна употреба, вие също можете да направите много за намаляване на количеството пластмасови отпадъци, които замърсяват околната среда.

Използвайте нашия 0,5-литров вакуумен контейнер за съхранение на:

  • обеди за училище или работа, за да се намали потреблението на опаковки за еднократна употреба;
  • закуски за един , които ще останат хрупкави по-дълго;
  • остатъци от храна , за да удължите срока им на годност и да ги носите на работа или училище;
  • захар, кафе и чай, за да ги предпазите от молци в килера.
подреждащи се пластмасови контейнери за храна
Вакуумираната храна е по-свежа до 4 пъти по-дълго.

Вакуумните контейнери Status имат допълнителни предимства, които улесняват ежедневното ви опаковане на храна

Нашите правоъгълни контейнери са проектирани да използват максимално пространството . Специалната им форма на капака позволява контейнерите да се подреждат един върху друг . За вас това означава по-добро използване на пространството във вашия хладилник или кухненски шкаф.

Капаците на контейнерите разполагат с удобен календар , на който можете да отбележите срока на годност или датата, на която сте съхранявали вашите хранителни продукти. Това означава, че няма да забравите кога отделни хранителни продукти са били съхранявани в хладилника.

Изработени са от тритан, който не съдържа BPA. Едно от съществените му предимства е, че не оставя петна при контакт с храната и не поема миризмата й .

Контейнерът от 0,5 литра има подобни размери като контейнера от 0,8 литра

0,5-литровият и 0,8-литровият вакуумен контейнер са с еднаква ширина и дължина, което ви дава възможност да ги подреждате един върху друг, за да използвате най-добре пространството във вашата кухня .

Вакуумните контейнери Status са лесни за поддръжка

Вакуум контейнерите Status са изработени от Eastman Tritan , което гарантира, че продуктите ще издържат дълго време. Нашите контейнери са подходящи за замразяване и претопляне в микровълнова фурна (до две минути, без капак).

Можете да ги миете на ръка или в съдомиялна машина . Въздържайте се от използването на стъргалки, груби гъби или мощни почистващи препарати. Когато миете контейнерите, внимавайте да не надраскате или повредите закрепващите части – ръба на контейнерите и дюзата на помпата.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 155311 / 155310 / 155313 / 155314 / 155312
БАРКОД 3831091701722 / 3831091704051 / 3831091703894 / 3831091703504 / 3831091703566
ЦВЯТ бяло / червено / синьо / оранжево / зелено
РАЗМЕРИ 162 / 92 / 84 мм
ТЕГЛО 150 грама
МАТЕРИАЛ висококачествена пластмаса Eastman Tritan
ФОРМА правоъгълен
КАПАЦИТЕТ 0,5 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър