Меню
Количка

Ултра филтрация

Бранд: LAICA Модел: USFBE
СПРЕТЕ МИКРОПЛАСТМАСАТА с LAICA Филтърна канa  Mikro-Plastik Благодарение на филтърната кана Mikro-plastik-STOP вие и вашето семейство можете безопасно да се насладите на всички качества на чешмяната вода в уюта на собствения си дом. Филтърът Mikro-plastik ще премахне..
134.00лв.
без ДДС:134.00лв.
Бранд: LAICA Модел: DUF1P0
Laica филтър MikroPlastik Ултра филтрация е процес за по-дълбоко пречистване на вода в сравнение с кани от микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси и химични съединения, използвани в селското стопанство като торове и пестициди. Филтрите за ултра филтрация на Laica са на..
27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Бранд: LAICA Модел: RK50A
Филтрираща система Venezia Филтърната система за смесител Laica VENEZIA е екологично решение от Италия, за да имате на разположение чиста питейна вода всеки ден. Системата е лесна за сглобяване и монтаж, който е подходящ за най-често срещаните смесители в кухня. Системата за кра..
119.00лв.
без ДДС:119.00лв.
Бранд: LAICA Модел: FR01A01
Филтър HYDROSMART ™   Филтрите HYDROSMART ™ са разработени и произведени в Италия. Благодарение на мембраната с кухи влакна и активния въглен, те гарантират ефективно и незабавно филтриране директно от смесителя. Иновативно и екологично решение, за да се наслаждавате всеки ден на добри..
49.90лв.
без ДДС:49.90лв.
Бранд: LAICA Модел: UFSAC
СПРЕТЕ МИКРОПЛАСТМАСАТА с LAICA Филтърна кана Germ STOP Благодарение на филтърната кана Germ STOP вие и вашето семейство можете безопасно да се насладите на всички качества на чешмяната вода в уюта на собствения си дом. Филтърът Germ STOP ще премахне всички частици, като м..
104.00лв.
без ДДС:104.00лв.
Бранд: LAICA Модел: DUFJM
Laica филтър GermStopTM Ултра филтрация е процес за по-дълбоко пречистване на вода в сравнение с кани от микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси и химични съединения, използвани в селското стопанство като торове и пестициди. Филтрите за ултра филтрация на Laica са напр..
27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)