Меню
Количка

Аксесоари

Бранд: SOLIS Модел: 1170
SOLIS Филтър за вода  Brita INTENZA Информация за продукта Касетата за премахване на накип BRITA INTENZA е подходяща за употреба с еспресо машина Solis от серията Perfetta. Използването на декалцирана вода за приготвяне на кафе и приготвяне на чай удължава живота на вашата еспресо маши..
46.99лв.
без ДДС:46.99лв.
Бранд: SOLIS Модел: 70302
SOLIS Препарат за накип Solipol Special Espresso 1 литър Информация за продукта SOLIPOL® е специално създаден за премахване на котлен камък от полу- и суперавтоматични машини за еспресо. Съдържа формула на основата на млечна киселина, която не уврежда чувствителните материали. Редовнот..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Бранд: SOLIS Модел: 99302
Информация за продукта Когато използвате вашата машина за еспресо редовно, маслата от кафе и други замърсители се натрупват, създавайки филм, който запушва фините отвори на филтърната кошница и намалява ефективността на вашата машина. Също така, гранясалият остатък може да развали вкуса на т..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Бранд: SOLIS Модел: 99308
SOLIS Таблетки за Мелачка Grindz Cleaner  Информация за продукта Изцяло натурален препарат за почистване на кафемелачки за оптимален вкус на кафе Когато използвате вашата кафемелачка често, но не я почиствате редовно, частиците кафе могат да се натрупат в мелничката и с течение на врем..
34.99лв.
без ДДС:34.99лв.
Бранд: SOLIS Модел: 90722
Solis Подложка за уплътняване   Информация за продукта Подложката за набиване е задължителна за всяка среда за еспресо. Използва се за балансиране на ръкохватката при уплътняване на смляното кафе. Подложката за набиване предпазва както чучура на вашата ръкохватка, така и плота ви от по..
49.99лв.
без ДДС:49.99лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)