Меню
Количка

STATUS Ръчна вакуумна помпа

STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
STATUS Ръчна вакуумна помпа
14.99лв.
без ДДС: 14.99лв.
  • Модел: 159310

STATUS Ръчна вакуумна помпа

Ръчна вакуумна помпа

Ръчната вакуумна помпа е удобен аксесоар за вакуумно опаковане на всички вакуумни контейнери, кани, универсални капаци и запушалки за бутилки Status. Няколко дръпвания ще извлекат въздуха и ще създадат вакуум. Използвайте го у дома, по време на пътувания, на почивка и по време на уединение през уикенда.

Ръчната вакуумна помпа е основният ни аксесоар за създаване на вакуум в:

  • Status вакуумни контейнери ,
  • Status вакуумна кана ,
  • бутилки, запечатани с вакуумни запушалки Status , и
  • други опаковки, запечатани с универсални вакуумни капаци Status .

Как се създава вакуум?

Вакуумът е пространство без въздух. Създаваме го чрез извличане на въздух от опаковката, която е непропускливо затворена със специален капак с вакуумна клапа. Предимството на съхранението във вакуум е предотвратяването на окисляване, което би довело до разграждане на храната . Микроорганизмите се нуждаят от кислород, за да растат и да се развиват. За вас това означава, че ще удължите срока на годност на вашите хранителни продукти по напълно естествен начин без добавки и така ще намалите количеството развалена и изхвърлена храна във вашето домакинство.

момче, което вакуумира храна в контейнер
Вакуумното съхранение на храна е толкова лесно!

Използване на ръчна вакуумна помпа

Вакуумирането с ръчната помпа е лесно, защото не изисква батерии или електрически контакти . Можете да го използвате за вакуумно опаковане на всички аксесоари на Status.

Използвайте ръчната вакуумна помпа, за да вакуумирате въздуха от вакуумни контейнери , които съхраняват вашите плодове и зеленчуци, брашно, кафе, билки, готови ястия или други хранителни продукти, чиято свежест и срок на годност искате да удължите и чиято хранителна стойност и аромат искате да удължите запазвам . Вакуумът също предотвратява разпространението на неприятни миризми във вашия хладилник и кухня.

Вакуумът също запазва ензимите, витамините и минералите в прясно изцедени сокове, мляко и други напитки, които приготвяте у дома и съхранявате във вакуумна кана . Каната, която сте вакуумирали с ръчната помпа, също ще запази съдържанието й напълно безопасно от разливане по време на транспортиране .

Вакуумирайте сготвените си ястия направо в съда, в който са били приготвени. Нашата ръчна вакуумна помпа и универсалните вакуумни капаци ще запечатат вакуумно всички контейнери с прави ръбове . Това означава по-малко мръсни съдове, защото можете да използвате същия съд и за претопляне на храната.

Вакуумните тапи запазват качеството на отпушеното вино. Използвайте ръчната помпа, за да отстраните въздуха от частично изпразнената бутилка, за да предотвратите окисляването . Вашето вино или сок ще бъдат също толкова ароматни след няколко дни.

 Въпреки че вакуумът отлага развалянето на храната, той не може да го предотврати, така че винаги дръжте хранителните си продукти в хладилника.

Почистване и поддръжка

Ръчната вакуумна помпа не трябва да се почиства, защото не влиза в контакт с храна . Ако все пак се замърси, използвайте мека влажна кърпа, за да го избършете.

Не мийте помпата в съдомиялна машина, защото това може да доведе до проблеми с плъзгането. Ако работата стане по-малко плавна след години на употреба, удължете помпата напълно и смажете вътрешната гума с парафиново масло.

Материали

Уплътнението в долната част на помпата е силиконово, останалите части са изработени от висококачествена ABS пластмаса, гарантираща години употреба на продукта. И двата материала са безопасни за храна.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 159310
БАРКОД 3831091704945
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 57 / 75 / 152 мм
ТЕГЛО 157 грама

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър