Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра
49.99лв.
без ДДС: 49.99лв.
  • Модел: 158534

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 2,0 литра

Пълен вакуумен контейнер от тритан, 2 литра

Вакуумният контейнер Full Tritan с обем 2 литра е подходящ за съхранение на всякакви хранителни продукти, тъй като качественият му материал не абсорбира цвят или аромат от храната. Използвайте го като организиращ контейнер в килера или като кутия за обяд в движение. С индикатор за вакуум за вакуумно опаковане без съмнение.

Опитвали ли сте много контейнери за храна, но всички те изглеждат с лошо качество и се обезцветяват след съхранение на доматен сос и други подобни храни? Проверете предимствата на вакуумните контейнери Status Full Tritan и научете защо те наистина са най-добрият избор за вашето домакинство. 

Качеството на контейнерите за храна

Изключително важно е от какви материали са изработени съдовете за храна. Първо, защото са в пряк контакт с храната, която по-късно консумираме. Всички материали за контейнерите Status са хранителни и не съдържат BPA. На второ място, качествените материали означават дълготрайна употреба и възможност за използване на контейнерите във фризер, микровълнова печка и съдомиялна машина.

Защо прахосмукачка?

Вакуумът е най-добрият избор за съхранение на храна, тъй като удължава нейната свежест без използване на вредни добавки . Напълно естествено е – всичко, от което се нуждаете, е вакуумен контейнер за храна и вакуумна помпа. Чрез премахването на въздуха минимизирате окисляването, което причинява разваляне, мухъл и неприятни аромати. Процесът на вакуумно опаковане е изключително лесен и след като го овладеете, никога повече няма да съхранявате храна в пропускливи опаковки.

Пълен вакуумен контейнер от тритан, 2 литра: примери за употреба

Средно голям контейнер с капацитет от 2 литра е чудесен за съхранение на храна за ежедневна употреба.

  • Съхранявайте плодовете и зеленчуците, за да защитите тяхната хранителна стойност.
  • Съхранявайте хляб и тестени изделия, за да ги предпазите от изсъхване.
  • Мариновайте пържоли за вечеря – вакуумът отваря порите на месото, така че маринатата да проникне по-бързо и по-дълбоко.
  • Съхранявайте брашно, захар и други съставки, за да организирате вашите кухненски шкафове и килер. В същото време вашите храни ще бъдат напълно защитени от вредители.
  • Вакуумирайте остатъците , за да удължите срока им на годност и да предотвратите разпространението на аромати във вашия хладилник.
  • Опаковайте обяд за работа или училище . Вакуумните контейнери са херметически затворени и не се отварят в чантата ви.
  • Съхранявайте закуските във вакуум, за да ги предпазите от загуба на хрупкавост и намокряне.
вакуумен контейнер за храна
Херметически затворените контейнери за храна са напълно безопасни за съхранение на ароматни храни и за транспортиране на течности.

2-литров пълен тританов вакуумен контейнер е подобрена версия на нашия класически правоъгълен вакуумен контейнер

Контейнерите Full Tritan имат допълнителен индикатор за вакуумно налягане . Когато вакуумирате с ръчна помпа , наблюдавайте зелената клапа на капака. Когато се вдлъбне, се постига достатъчно вакуумно налягане. Можете също така да използвате електрическа помпа BVP130 или дори специална приставка за вакуумно запечатващо устройство Status .

Почистване и поддръжка

Използвайте обикновени препарати за измиване на контейнера и капака на ръка или в съдомиялна машина.

Материали

Капакът и контейнерът са изработени от Eastman Tritan, а клапаните и уплътненията са от силикон. Всички материали са хранителни и не съдържат BPA.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 158534
БАРКОД 3831091708417
ЦВЯТ прозрачен
РАЗМЕРИ 240 / 180 / 120 мм
ТЕГЛО 350 грама
МАТЕРИАЛ Съд и капак от тритан
ФОРМА Правоъгълен
КАПАЦИТЕТ 2 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър