Меню
Количка

STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли 5 части

STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
-20 %
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли  5 части
STATUS Комплект вакуумни кутии кръгли 5 части
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
55.00лв.
69.00лв.
без ДДС: 55.00лв.
  • Модел: 177630 , 177632 , 177631 , 177634
  • Тегло: 1.00kg

Комплект кръгли вакуумни контейнери - 5 части

Комплект кръгли вакуумни контейнери е предназначен за съхранение на голямо разнообразие от хранителни продукти, чийто срок на годност искате да удължите. Съхранявайте с вакуум остатъци от ежедневното си хранене, леки закуски или зърнени храни и чайове. Вакуумирайте храните си, за да не се развалят или да загубят аромата си.

Безопасен във фризер

Висококачествени материали

Без BPA

Не абсорбира цвят или миризма от храни

Подходящ за микровълнова фурна (до 2 минути без капак)

Ежедневно съхранение на храна

Подходящ за съдомиялна машина

Максимално използване на пространството

Описание

Имате ли нужда от контейнери за съхранение на хранителни продукти, които не само ще изглеждат добре, но и ще се затварят херметически, за да удължат срока на годност на вашите хранителни продукти и да предотвратят загубата на аромата си? Ако искате да организирате килера си и да запазите храните си 100% безопасни от вредители, тогава изберете вакуумни контейнери Status.

Използвайки нашия комплект от 5 части кръгли вакуумни контейнери  

Нашият комплект кръгли вакуумни контейнери от 5 части е предназначен основно за съхранение на хранителни продукти в кухненски шкафове , но също така е добър избор за съхранение на остатъци от храна и плодове и зеленчуци , като ги опаковате във вакуум, за да удължите тяхната свежест .

Контейнерът от 0,75 литра е предназначен за съхранение на захар, кафе, подправки, снаксове и други подобни хранителни продукти. Можете да го използвате и за сосове, салати, десерти и др.

Кръглият вакуумен контейнер с вместимост 1,5 литра е достатъчно голям, за да побере вакуумирани тестени изделия, ориз, зърнени храни, брашно, сушени плодове и др.

Комплектът включва и две тави за отцеждане , предназначени за съхранение на храни, които не искате да стоят във вода.

Вакуумната помпа е изискване, без което не можете да вакуумирате контейнерите и също е включена в комплекта.

Защо е по-добре храните да се съхраняват във вакуум, отколкото в обикновени контейнери за съхранение?

Хранителните продукти, съхранявани във вакуум, са защитени от кислород , който причинява окисление. Това означава много по-бавно развитие на микроорганизми и плесени, които причиняват разваляне на храната, загуба на хранителна стойност и промяна на вкуса. Вакуумното опаковане е единственият естествен метод за удължаване на срока на годност на храната, тъй като не изисква нищо друго освен съд с вакуумна клапа и вакуумна помпа. Спестете, като съхранявате във вакуум (чувствителни) храни в хладилника, защото ще изхвърлите по-малко храна.

Храните, съхранявани във вакуум, ще останат добри по-дълго, ще имат по-пълен вкус и ще бъдат много по-подхранващи от тези, изложени на кислород в обикновени контейнери за съхранение.

Съхранявайте опаковани във вакуум чувствителни храни в хладилника, тъй като вакуумното опаковане не може напълно да предотврати ефектите на кислорода.

Изберете висококачествени съдове за съхранение на вашите внимателно подбрани хранителни продукти

Материалите, използвани за направата на контейнери за съхранение, са важен фактор за качествено съхранение на храни. Пластмасата с по-ниско качество може да окаже лошо влияние върху съдържащите се хранителни продукти, които могат да придобият миризма на пластмаса или дори вредни химически вещества. Вакуумните контейнери Status са изработени от висококачествен тритан , който не съдържа BPA и гарантира, че храната ви ще се съхранява безопасно във вашия килер, хладилник или фризер, без да поема никакви миризми .

Подредете нашите кръгли вакуумни контейнери един върху друг

Комплектът кръгли вакуумни контейнери Status от 5 части е подходящ и за по-малки кухни, където наличното място за съхранение на хранителни продукти е проблем. Просто подредете вакуумните контейнери един върху друг, за да използвате възможно най-добре пространството във вашия хладилник, фризер или плот .

Маркирайте датата и запазете

Използвайте календара на капака, за да посочите употребата на храната – по дата или датата, на която сте съхранили остатъците си . Не се оставяйте да бъдете изненадани от развален хранителен артикул във вашия хладилник или килер. Като съхранявате разумно, ще изхвърлите по-малко храна и ще спестите до 300 € годишно.

Поддръжка

Можете да миете нашите кръгли вакуумни контейнери за съхранение на ръка или в съдомиялна машина, като използвате стандартни неагресивни препарати за миене на съдове. Внимавайте да не повредите уплътнителните части, когато ги миете. Ако е необходимо, избършете помпата с влажна кърпа. За да осигурите перфектно плъзгане, смажете вътрешната гума с парафиново масло.

Материали

Контейнерите за статус са изработени от тритан, капаците са от ABS пластмаса, а капаците са от полипропилен. Херметичното уплътнение се осигурява от силиконови уплътнения и клапани. Всички материали не съдържат BPA и са безопасни за употреба с храна.

Комплектът включва:

0,75-литров кръгъл вакуумен контейнер – 1 брой

1,5-литров кръгъл вакуумен контейнер – 1 брой

Кръгли тави за отцеждане – 2 броя

Ръчна вакуумна помпа – 1 брой

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 177630 177632 177631 177634
БАРКОД 3831091703054 3831091703962 3831091703634 3831091703979
ЦВЯТ Бяло Червено Синьо Оранжево
РАЗМЕРИ 140/140/300мм
ТЕГЛО 1кг
МАТЕРИАЛ Контейнерите на STATUS са изработени от тритан, капаците са от ABS пластмаса, а помпата от полипропилен. Херметичното уплътнение се осигурява от силиконови уплътнения и клапани. Всички материали не съдържат BPA и са безопасни за употреба с храна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър