Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра
32.99лв.
без ДДС: 32.99лв.
  • Модел: 158532

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,8 литра

Пълен тританов вакуумен контейнер, 0,8 литра

Пълен вакуумен контейнер от тритан (0,8 литра) е чудесен за съхранение на остатъци, закуски и салати за един човек. Индикаторът за вакуум върху капака ще ви помогне да установите кога е създадено достатъчно вакуумно налягане. Използвайте ръчна или електрическа вакуумна помпа или специална приставка към вашата машина за вакуумно запечатване Status.

Искате ли да организирате килера си така, че да ви е по-лесно да намирате всички необходими съставки за приготвяне на храна за вашето семейство? Препоръчваме нашите вакуумни контейнери от пълен тритан. Прочетете повече за това как те допринасят за запазването на храната по-долу.

Използвайте пълни вакуумни контейнери за храна от тритан, за да организирате килера и хладилника си

Напълно прозрачните контейнери за храна са страхотни за организиране, защото ви позволяват бързо да намерите това, което търсите, дори и да ги подреждате един върху друг.

контейнери за носене на обяд на работа и училище
Контейнерите от 0,5 и 0,8 литра могат да се подреждат един върху друг, тъй като имат еднаква ширина и дължина.

Вакуумът удължава срока на годност на храната

Използването на вакуум за съхранение на храна ви позволява да спестите пари и време , но и да се храните по-здравословно . Нека уточним. Като съхранявате хранителни продукти в среда без кислород, вие предотвратявате развитието на бактерии и мухъл, така че храната ви да остане свежа за по-дълго време и да не я изхвърляте. Проучванията показват, че можете да спестите около 300 € годишно само чрез по-интелигентно съхранение на храна.

Вакуумното съхранение е чудесно и за всички приготвящи храната, защото дори ако почистите и нарежете зеленчуците предварително и ги съхранявате във вакуумен съд за следващия ден, те ще останат също толкова свежи и питателни. Вакуумът протестира срещу витамините и минералите, като забавя окисляването. Само най-доброто е достатъчно добро за вашите близки!

Използване на 0,8-литров пълен вакуумен контейнер от тритан

Вторият най-малък пълен тританов вакуумен контейнер може да се използва за всички видове хранителни продукти , независимо дали искате да удължите тяхната свежест, да защитите ароматите им или да ги предпазите от вредители.

Опаковка:

  • захар и кафе и ги подредете спретнато в шкафа си;
  • пресни или сушени билки за защита на ароматите им;
  • бисквити и хрупкави лакомства, за да останат хрупкави;
  • салам, сирене, чесън и други ароматни съставки за предотвратяване на неприятна миризма във вашия хладилник;
  • остатъци, за да ги транспортирате безопасно до училище или работа за обяд,
  • сосове и супи за замразяване и много други.

Индикатор за вакуум на капака

За вакуумиране използвайте ръчна или електрическа вакуумна помпа . Когато използвате ръчна вакуумна помпа, наблюдавайте зеления индикатор за вакуум на капака, за да разберете кога се създава вакуум. Помпата BVP130 автоматично спира, когато се изпомпва достатъчно въздух.

Но не е ли пластмасата вредна за околната среда?

Сигурно е, ако използвате чаши за кафе за еднократна употреба и контейнери за храна ежедневно. Вместо това инвестирайте във висококачествени контейнери, които са нечупливи и изключително издръжливи и ще ви издържат цял ​​живот и дори за повече поколения. Направете най-доброто за вас и околната среда.

Започнете да опаковате обяда си във вакуумните контейнери на Status и не се притеснявайте за разливане . Когато премахнете въздуха от контейнера, вие затваряте херметически съда и не е нужно да се притеснявате за вашата супа или сос. В същото време не се притеснявайте, че другите пътници ще подушат обяда ви, защото всички аромати са безопасно затворени в контейнера .

Тритан – какво го прави най-добрият материал за съхранение на храна?

Нашият 25-годишен опит в индустрията показа, че тританът е най-добрият избор за производство на контейнери за храна. Защо?

  • Той е изключително издръжлив и нечуплив. Проверете нашия уебсайт, за да видите как издържа на преодоляване с кола.
  • Не съдържа BPA и е подходящ за храна – напълно безопасен за всички видове хранителни съставки.
  • Не абсорбира миризми или цвят от храната . Може да се използва веднъж за доматен сос и следващия път за гранола с плодове.
  • Може да се използва във фризер, микровълнова печка и да се мие в съдомиялна машина.

Почистване

Почистете контейнера на ръка или в съдомиялна машина с обикновени препарати.

Материали

Контейнерите и капаците са изцяло изработени от Eastman Tritan (наш доставчик от САЩ). Уплътненията и клапаните са изработени от хранителен силикон.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 158532
БАРКОД 3831091708394
ЦВЯТ прозрачен
РАЗМЕРИ 200 / 140 / 90 мм
ТЕГЛО 250 грама
МАТЕРИАЛ Съд и капак от тритан

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър