Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра

STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра
21.99лв.
без ДДС: 21.99лв.
  • Модел: 177620 177624 177626 177622 177621

Опции

STATUS Вакуумна кутия кръгла 0,75 литра

Кръгъл вакуумен контейнер, 0,75 литра

Кръгъл вакуумен контейнер с капацитет 0,75 литра е идеалният размер за съхранение на закуски, които да вземете на път или на работа. Организирайте килера си и пазете хранителни продукти като захар, брашно или кафе от молци и загуба на аромата си. Висококачествените материали на контейнерите са напълно безопасни за съхранение на всякакъв вид храни и гарантирано ще служат по предназначение години наред.

Искате ли да предпазите хранителните си продукти от разваляне и да запазите хранителната им стойност, защото държите на здравословната храна? Ако все още не знаете за предимствата на вакуумното съхранение, препоръчваме ви да прочетете текста по-долу.

Защо да съхранявате във вакуум?

Съхраняването под вакуум е най-добрият начин да удължите срока на годност на вашата храна и да я запазите свежа, защото това е напълно естествен начин да предпазите храната от разваляне. Без вредни добавки, само чрез извличане на въздуха от вакуумния контейнер ще забавите окисляването, което позволява развитието на микроорганизми и плесени и предотвратява загубата на аромат, вкус, витамини и минерали. Това означава за вас, че ще ядете храна с по-високо качество с по-висока хранителна стойност и същевременно ще изхвърляте по-малко храна и така ще спестявате доста € всяка година.

Съхраняването във вакуумни контейнери също е най-добрият начин да защитите храните си от различни вредители, като молци, мравки и мухи, като в същото време организирате кухненските си шкафове или килера . Прозрачните контейнери улесняват намирането на хранителния продукт, който търсите. Специално оформените капаци позволяват контейнерите да бъдат подредени един върху друг и да използват възможно най-добре вашето пространство . Всички наши кръгли контейнери са с диаметър 13 см, така че можете да подредите всеки от тях (0,75; 1,5 на 2,5 литра).

кръгли вакуум контейнери за плодове и десерти
Здравословна или грешна закуска в кръглата вакуумна кутия – коя бихте избрали?

Какво прави вакуумните контейнери Status (кръгли) най-добрият избор за вашето домакинство?

Вакуумните контейнери Status са изработени от висококачествен материал тритан . Това гарантира, че ще издържат много години , тъй като материалът е удароустойчив и не приема цвета или миризмата на храна . Това означава, че можете да използвате един и същ контейнер за съхранение на няколко различни вида хранителни продукти – от кафе до болонезе – без трайно въздействие върху пластмасата.

Кръглите вакуумни контейнери са подходящи и за претопляне в микровълнова фурна до две минути без капак. Идеален за бърз обяд или лека закуска по време на работа.

Надградихме предишните контейнери за състояние, като добавихме календар към капака

Също така ви е трудно да си спомните кога коя храна сте съхранявали? Намирате ли контейнери с остатъци, скрити в задната част на хладилника и не можете да си спомните кога са се озовали там? За умовете, заети с други грижи и притеснения, капаците на вакуумните контейнери са снабдени с календари, които могат да бъдат настроени да показват деня и месеца, в който храната е била съхранявана или датата й на годност .

Има много начини да използвате 0,75-литровия вакуумен контейнер

Използвайте нашия най-малък кръгъл вакуумен контейнер за съхранение на:

  • остатъци от ястията ви , които искате да издържат по-дълго и не искате ароматът им да се разпространява из хладилника ви;
  • закуски, за да не загубят своята хрупкавост ;
  • храни , които искате да предпазите от вредители ;
  • кафе, за да запази отличителния си аромат ;
  • опаковани обяди и закуски за из път , които искате да предпазите от разпиляване или разпиляване .

Нашият най-малък кръгъл вакуумен контейнер, 0,75 литра – поддръжка

Вакуумните контейнери Status не изискват специална поддръжка. Можете да ги миете на ръка или в съдомиялна машина . Изберете внимателно гъбата и препарата за миене на съдове, за да не повредите крепежните елементи – уплътнението и вентила на капака.

Нашият кръгъл вакуумен контейнер е направен от материали, които са напълно безопасни за съхранение на храна

Нашите вакуумни контейнери са изработени от висококачествен тритан, удароустойчив материал, който гарантира дълъг живот. Капаците са от ABS пластмаса, а уплътненията са от силикон. Всички горепосочени материали не съдържат BPA и са безопасни за храна .

Препоръки за състоянието

За да съхранявате с вакуум ви е необходима помпа; можете да избирате между ръчна и електрическа вакуумна помпа .

Вакуумното съхранение не може напълно да спре процеса на окисление; ето защо ви препоръчваме да съхранявате чувствителни храни в хладилника.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 177620 177624 177626 177622 177621
БАРКОД 3831091701791 3831091704129 3831091703610 3831091704693 3831091704136
ЦВЯТ синьо, зелено, червено, бяло
РАЗМЕРИ 151 × 130 × 97 mm
ТЕГЛО 200 грама
МАТЕРИАЛ висококачествена пластмаса Eastman Tritan
ФОРМА кръгъл
КАПАЦИТЕТ 0,75 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър