Меню
Количка

STATUS Мелница за подправки

STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
-20 %
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
STATUS Мелница за подправки
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
23.99лв.
29.99лв.
без ДДС: 23.99лв.
  • Модел: 151403
  • Тегло: 0.22kg

STATUS  Мелничка за подправки

Мелничката за подправки от Status с керамичното ядро ​​Crushgrind е подходяща за смилане на всякакви сушени подправки. Това е нещо повече от мелничка за пипер! Нуждаете се само от мелница за всички подправки във вашата кухня.

Подходяща за съдомиялна машина

Регулируема дебелина на смилането

Керамична сърцевина Crushgrind

Висококачествени материали

Описание

Знаете ли, че за постигане на пълен аромат и максимален ефект е най-добре подправките да се смилат непосредствено преди употреба? Имате мелнички за сол и черен пипер в кухнята си, но купувате подправките смлени?

Защо са важни подправките?

Ролята на подправките в кулинарията не се ограничава до това да направят вкуса на храната по-интересен и ароматен, подправките също са важна част от здравословното хранене. Яденето на подправки се препоръчва от първата лъжица за бебешка храна.

Правилното използване на подправки

При пресните подправки ще постигнете най-добър резултат, ако ги нарежете непосредствено преди употреба, докато сухите подправки ще бъдат най-силни, ако ги смелите директно в ястието. Експертите по здравословното хранене препоръчват използването на няколко различни подправки вместо прекомерната употреба на сол, която е вредна за вашето здраве.

Една мелничка за безброй подправки

Мелницата Status се състои от долна част, в която се намира мелничката и бурканчето за съхранение на подправките. Предимството на нашата мелачка пред конкуренцията е именно нейният капацитет да се използва взаимозаменяемо с множество буркани , които се сменят много лесно.

Буркани за перфектен аромат

Нашите буркани от 100 милилитра с капак са най-добрият избор за съхранение на ароматни подправки, защото се завинтват непропускливо и така запазват ароматите. Вземете си поставка за подправки и използвайте буркани за подправки Status за висококачествено съхранение и лесен преглед. Когато имате нужда от конкретна подправка, просто поставете правилния буркан в мелницата и смелете.

 

Обикновените мелнички за пипер не са достатъчно издръжливи, за да издържат няколко години смилане на едра морска сол и други подправки на зърна. Пластмасовите или дървените сърцевини в мелничките с по-ниско качество се напукват лесно и целият уред за мелене трябва да се изхвърли.

Най-висококачествената мелничка за подправки

Другото важно предимство на Status Spice Grinder е нейното керамично ядро ​​Crushgrind, което е дело на датската компания Ideas, пионер в производството на висококачествени мелнички. Неговата изключителна твърдост прави керамичната мелачка невероятно издръжлива. Дори при редовна употреба мелницата ще работи безупречно няколко години. Ние гарантираме качеството на керамичното ядро.

Многото приложения на солницата и пиперника

Използвайте нашата мелачка за смилане на различни подправки. Тя е достатъчно силна за едра морска сол и всички видове черен пипер, семена от кориандър, кимион, захар и дори ленени семена. Можете също така да смелите люти чушки, само трябва да ги нарежете на по-малки парчета предварително.

Грубо и фино смилане с единична мелачка

В долната част на мелницата има сив винт за регулиране на нивото на грубост от фин прах до по-груби зърна. Просто регулирайте нивото на смилане според подправката или вашия вкус.

Капак с две функции

Капакът на мелницата изпълнява две функции; единият е да затворите мелницата и да запазите аромата на подправката, а другият е да смелите подправката направо в капака, за да можете да контролирате по-добре колко от подправката ще се добави към ястието.

СЪВЕТ: Ако смилате различни подправки една след друга, смелете малко едра сол между тях, за да „изчистите“ мелничката. Това ще предотврати смесването на аромати на две различни подправки.

Преди да ги поставите в мелницата, натрошете по-големите кристали хималайска сол на по-малки парченца.

ИЗПОЛЗВАНЕ

  • Прикрепете мелничката за подправки към избрания буркан с подправки или билки.
  • Свалете кръглия капак на мелничката, за да видите сивото копче (сърцевината на мелничката и регулатор на размера на смилане).
  • Обърнете надолу и смелете подправките върху храната си, като въртите буркана наляво и надясно.
  • Големината на смилане на подправките и билките може да се регулира чрез завъртане на сивия регулатор.

Препоръчваме ви да използвате отделен буркан за всяка подправка.

Когато използвате мелницата за различни подправки, смилайте малко едра сол между всеки цикъл на смилане, за да предотвратите смесването на ароматите. Мелничката за подправки е подходяща и за смилане на сушени люти чушки. Просто не забравяйте да ги нарежете на парчета от 1 см, преди да ги смилате.

Тегло – 220гр.

Размери - 60 × 60 × 160 мм

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 151403
БАРКОД 3831091700121
ЦВЯТ Бяло
РАЗМЕРИ 60/60/160мм
ТЕГЛО 220гр.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър