Меню
Количка

STATUS Вакуумни торби 200 x 280 mm 40 броя

STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
НА ФОКУС
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби  200 x 280 mm  40 броя
STATUS Вакуумни торби 200 x 280 mm 40 броя
23.99лв.
без ДДС: 23.99лв.
  • Модел: 176211
  • Тегло: 0.51kg

STATUS Вакуумни торби 200 x 280 mm 40 броя

Малки вакуумни торбички за храна, 200 x 280 mm (7,9” x 11”), 40 броя

Малките вакуумни торбички за храна са чудесни за съхранение на храна от местен произход, като сушени и пресни меса или плодове и зеленчуци за вашите зимни запаси. Използвайте най-дебелите торбички на пазара и се уверете, че вашите замразени храни ще запазят същата пълнота на вкуса, която са имали в деня, в който са били опаковани. Нашите вакуумни торбички са произведени в Словения.

Имате ли проблеми с вакуумирането на опаковките? Вашите торбички просто не държат вакуум, въпреки че следвате стриктно инструкциите на производителя на вакуумното запечатващо устройство? Проблемът често не е машината за вакуумно опаковане, а по-скоро пликовете с недостатъчно качество.

Каква е разликата между обикновените гладки торбички и оребрените торбички за вакуумно опаковане?

За постигане на висококачествени резултати при вакуумно опаковане, вакуумните торбички трябва да бъдат изработени от специални материали с подходяща дебелина и да имат достатъчно дебел оребрен профил. Обикновените торбички за съхранение са с дебелина само 20 µm, което води до гранясало размразено месо, което прави зеленчуците безвкусни или приемат вкуса на фризера.

Как се проверява качеството на вакуумните торбички?

Проверете декларацията, за да намерите информация за дебелината на торбите и техния състав. Висококачественото фолио трябва да е с дебелина най-малко 100 µm и да е направено от материали с хранителен клас. Ако не можете да намерите информацията по този начин, можете да измерите дебелината на торбата с дебеломер.

Вакуумните торби Status отговарят на всички стандарти за качество на торбичките

Чантите Status са резултат от няколко години проучвания и анализи, чрез които разработихме най-висококачествения продукт на пазара. Гладкият слой на вакуумните торбички за храна Status е с дебелина 100 µm, докато оребреният слой е с дебелина 130 µm. Това е професионална дебелина, която гарантира първокласно вакуумно опаковане с всички висококачествени вакуумни запечатващи машини на пазара. За безпроблемно вакуумно опаковане ви препоръчваме да използвате машини за вакуумно опаковане и вакуумни торби на Status .

Какво прави вакуумната торба непромокаема?

Външният слой на фолиото е от непропусклив полиамид. Той е с дебелина 30 µm и 20 µm . Вътрешният слой на торбичките е направен от полиетилен (едната страна е с размери 80 µm, а другата 100 µm), който е безопасен за храна и гарантира, че торбичките ще се слеят по висок стандарт. За по-подробно обяснение на състава на нашия вакуумен плик вижте скицата.

най-добрите вакуумни торбички за храна
Ако искате да защитите качеството на храната си, вакуумирайте я във вакуумирани пликове Status food.

Словенски продукт

Материалите, използвани за направата на нашето фолио за вакуумно опаковане, са с европейски произход и производството му се извършва в Словения.

Сертификатите гарантират, че пакетите за вакуумно опаковане Status са безопасни за храна, непропускливи и неутрални на вкус и мирис. Това означава за вас, че вашите съхранявани храни няма да имат вкус на пластмаса или миризма на фризер.

Защо е важна формата на шарката на вакуумираните торбички?

Специалната форма на каналите осигурява възможно най-ефективното изсмукване на въздуха по време на процеса на вакуумиране. Височината на профила, която е 0,2 mm в торбичките Status , осигурява постоянен поток на вакуумиране. Това означава, че вашите торбички ще се вакуумират еднакво добре при първия, тридесетия и двестатния цикъл на вакуумиране.

вакуумирани зеленчуци
Защитете витамините и минералите на зеленчуците, като ги съхранявате в херметична среда.

Как съхраняването на вашите храни под вакуум може да ви спести време за приготвяне на храна?

Нарежете или нарежете прошутото и го опаковайте във вакуум. Когато на вратата ви се появят необявени гости, ще имате готови нарезки за нула време. Замразете нарязани плодове и горски плодове в по-малки пакети, за да имате винаги под ръка съставките за вкусно плодово смути. Направете същото със зеленчуците и направете вкусна и полезна зеленчукова супа за 30 минути.

Защо вакуумен магазин?

Чрез вакуумно опаковане на храни вие ги предпазвате от разваляне и външни въздействия като изгаряне във фризера и всякакви миризми, разпространяващи се във вашия фризер. Храната във вакуумната торбичка не е обвита от кислород, който е отговорен за развитието на бактерии няма окисляване, което води до четири пъти по-дълъг срок на годност на храните Прясното месо остава годно за консумация цели осемнадесет месеца, а не типичните шест месеца. Размразеното месо няма да гранясва, защото вакуумираните торбички с професионална дебелина ще го предпазят от изгаряне във фризера.

Как да предотвратите намачкването на торбичките по време на процеса на вакуумиране?

Status Stiki е прост аксесоар, който улеснява вакуумирането на торбичките и позволява максимално използване на повърхността на торбичката. Просто прикрепете двустранната самозалепваща лента Stiki към ръба на машината за вакуумно опаковане, където тя ще държи торбата на правилното място . Освен това ще осигури право и ненабръчкано уплътнение.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 176211
БАРКОД 3831091700015
РАЗМЕРИ 200 /285 / 25 мм
ТЕГЛО 511 грама
МАТЕРИАЛ Полиамид и Полиетилен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър