Меню
Количка

STATUS Вакуумни торби 120 x 550 mm 30 броя

STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
НА ФОКУС
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби  120 x 550 mm  30 броя
STATUS Вакуумни торби 120 x 550 mm 30 броя
23.99лв.
без ДДС: 23.99лв.
  • Модел: 176214

STATUS Вакуумни торби 120 x 550 mm 30 броя

Хранителни вакуумни торби за сушени колбаси, 120 x 550 mm (4,7” x 21,6”), 30 броя

Вакуумните торбички за сушени колбаси запазват отличния вкус на вашите сушени и пресни колбаси и ги предпазват от допълнително изсъхване и разваляне. Съхранявайте вашите вакуумирани сушени меса в мазето или хладилника, без да е необходимо замразяване.

Гордеете ли се с домашно приготвените сушени месни продукти? Изсушихте ли вашите колбаси точно както искате? Тогава е време да ги съхранявате също толкова внимателно, за да можете да се наслаждавате на вкусните си закуски след половин година или по-късно. Най-добрият начин за съхранение на сушени и пресни колбаси е опаковането им във вакуумирани пликове за салам. Сушените колбаси се консервират със сол и дим, така че не е необходимо да се замразяват. Ако искате да предотвратите по-нататъшното им изсъхване и узряване, трябва да сведете до минимум ефекта на въздуха.

Защо вакуум?

Вакуумът е пространство без въздух, което създавате в подходящи торби и контейнери с помощта на уред за вакуумно опаковане . Вакуумът удължава срока на годност на храната до четири пъти, тъй като не присъства кислород, който би причинил разграждането на храната.

Какво прави една чанта подходяща за дългосрочно съхранение?

Торбичките за вакуумно опаковане са изработени от специална комбинация от материали, които осигуряват тяхната непропускливост и превъзходно уплътнение. Висококачествените торбички са с дебелина минимум 100 µm и оребрени поне от едната страна.

най-добрите вакуумни торбички за храна
Ако искате да защитите качеството на храната си, вакуумирайте я във вакуумирани пликове Status food.

Статус вакумирани пликове за салам

Чантите Status са сред най-висококачествените чанти на пазара. По-дебелият слой е с дебелина 130 µm , а тънкият слой е с дебелина 100 µm . Слоевете са направени от комбинация от 30 (или 20) µm полиамид във външните слоеве и 100 µm или 80 µm полиетилен във вътрешните слоеве. Полиамидът осигурява непропускливост, докато полиетиленът е безопасен за храна и също така гарантира висококачествено уплътнение. Това означава, че вашите сушени колбаси ще се съхраняват в непропускливи торбички без кислород и можете да сте сигурни, че ще запазят най-добрия вкус.

Вакумирани торбички за салам Status са:

  • произведени в Словения от материали за хранителни цели със сертификат за произход от ЕС,
  • непропусклив, с най-дебелия слой полиамид на пазара,
  • неутрален на вкус и мирис, което означава, че вашата вакуумирана храна няма да има пластмасов послевкус,
  • подходящ за съдомиялна машина и подходящ за повторна употреба няколко пъти,
  • Не съдържа BPA и е подходящ за ( sous vide ) готвене, което позволява всички сокове и хранителна стойност да останат запазени в торбичката, правейки храната по-мека и вкусна.

Опитвали ли сте да приготвите прясна наденица във вакуумиран плик? Гарантирано е още по-вкусен и сочен.

Шарката на вътрешния слой на фолиото също е важна за ефективното вакуумно опаковане

Шарката върху торбичките за вакуумно опаковане подобрява ефективността на извличането на въздух по време на процеса на вакуумиране и гарантира, че около хранителните продукти няма да останат въздушни джобове . Торбата за вакуумно опаковане трябва да има поне една оребрена страна; два гладки слоя незабавно биха се слепили при прахосмукачка, правейки невъзможно по-нататъшното изсмукване на въздуха.

Защо височината на оребрения профил е важна?

Височината на оребрения профил също играе решаваща роля за осигуряване на равномерно висококачествено вакуумно опаковане и запечатване дори след многократни повтарящи се цикли на вакуумиране. Оребреният профил на Status е с дебелина най-малко 0,2 mm , което ви позволява да вакуумирате торбите по висок стандарт, като използвате всяка качествена машина за вакуумно опаковане на пазара, независимо от това колко пакета сушени меса приготвяте.

Кога да използваме готови торбички за вакуумно опаковане и кога да изрязваме торбички от рулото фолио?

Когато вакуумно опаковате голям брой сушени колбаси, ще постигнете най-бързи резултати с помощта на готови торбички за вакуумно опаковане. Те вече са слепени от трите страни, така че всичко, което остава да направите, е да поставите изсушената наденица в торбата и да запечатате горната част с помощта на машината за вакуумно опаковане. Използвайте ролката от фолио , когато опаковате с вакуум по-малка храна и имате нужда от вакуумирани торбички по поръчка.

Допълнителна помощ – Status Stiki

Използвайте двустранно тиксо Status Stiki и лесно ще вакуумирате два плика за сушени колбаси едновременно. Това означава за вас, че ще свършите работата за половината от времето.

Торбичките за сушени колбаси могат да се използват и за зеленчуци

Вакуумираните торбички за салам могат да се използват и за съхранение на:

  • по-малки парчета бекон,
  • нарязани зеленчуци, боб и грах,
  • цели аспержи, шарен боб и моркови,
  • орехи, лешници и други ядки.
  • Гаранция

    До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 176214
БАРКОД 3831091700039
РАЗМЕРИ 120 / 285 / 45 мм
ТЕГЛО 451 грама
МАТЕРИАЛ Полиамид Полиетилен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър