Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра
29.99лв.
без ДДС: 29.99лв.
  • Модел: 158531

STATUS Вакуумна кутия ТРИТАН 0,5 литра

Пълен тританов вакуумен контейнер, 0,5 литра

Пълен тританов вакуумен контейнер с капацитет 0,5 литра е подходящ за съхранение на по-малки хранителни артикули във вашия хладилник и шкафове, както и за закуски в движение. Спрете да използвате контейнери за еднократна употреба и помогнете на околната среда.

Търсите ли най-качествените контейнери за храна, които са издръжливи и предназначени за продължителна употреба? Най-малкият вакуумен контейнер Full Tritan 0,5 литра е идеален за закуски и остатъци.

Пълен вакуумен контейнер за храна от Tritan за по-лесен преглед на вашето съхранение на храна 

Целият контейнер е изработен от висококачествена пластмаса Tritan , която е напълно прозрачна и практически нечуплива . Ще можете да намерите необходимата съставка във вашия хладилник с един поглед, дори ако подреждате много контейнери един върху друг.

по-малки контейнери за храна
Подредете контейнерите за максимално използване на пространството. Поради прозрачния материал, все пак ще можете да намерите търсената съставка.

Индикатор за вакуум и дата

Нещо повече, добавихме индикатор за вакуум за по-лесно определяне дали има достатъчно вакуум вътре в контейнера. Няма повече съмнения за това колко изпомпване е необходимо при използване на ръчна вакуумна помпа.

Използвайте индикатор за дата в горната част на капака, за да маркирате срока на годност или датата на съхранение на храната. Също така много полезно, за да уведомите другите членове на семейството, че храната все още може да се яде.

Коя помпа трябва да използвате?

Можете да използвате всяка от вакуумните помпи на Status за домашна употреба, за да отстраните въздуха от контейнера. Когато използвате ръчна помпа , наблюдавайте зеления индикатор за вакуум, за да определите колко изпомпване е необходимо. Когато използвате електрическа помпа BVP130 , помпата автоматично спира, когато се създаде достатъчно вакуум. Същото важи и при използване на функцията за вакуумно затваряне за вакуумиране на контейнери.

Защо да използвате вакуум във вашата кухня?

Вакуумът е най-добрият избор за съхранение на вашата храна, защото това е най-естественият начин за запазване на нейната свежест. Просто трябва да премахнете въздуха (кислорода) от контейнера, без да добавяте консерванти или други (вредни) вещества. Чрез премахването на кислорода условията за растеж на бактериите се унищожават и срокът на годност на храната се удължава. По-малко развалена храна означава повече спестени пари! Европейско изследване показва, че приблизително 72 кг храна се изхвърлят годишно на човек. Това са над 300 €, които могат да бъдат спестени или похарчени за нещо забавно.

Какво е Tritan?

Тританът е висококачествена пластмаса, която се отличава от другите пластмасови материали със своята пълна прозрачност и изключителна издръжливост . Пълните вакуумни контейнери от тритан са страхотно допълнение към вашето домакинство, защото те ще бъдат използвани в продължение на много години дори за повече поколения . Те са чудесен заместител на нискокачествените кутии за обяд, които абсорбират миризми и цветове от храните. Направете изявление, като използвате качествени пластмасови контейнери за храна вместо опаковки за еднократна употреба.

Наш доставчик за Tritan е световноизвестният производител Eastman от САЩ.

Най-малкият пълен вакуумен контейнер от Tritan – обем 0,5 литра

Използвайте 0,5-литров вакуумен контейнер за храна за съхранение на:

  • горски плодове, грозде и други малки плодове,
  • зърнени храни и кисело мляко за следобедна закуска на работа,
  • сладки награди,
  • остатъци от салата,
  • сосове.

Вакуумните контейнери Full Tritan могат да се използват във фризер и в микровълнова фурна (до 2 минути без капак).

Почистване

Вакуумният контейнер Full Tritan е много издръжлив и без надраскване, така че може да се мие на ръка и в съдомиялна машина .

Материали

Използвахме само най-добрите материали за пълни контейнери за съхранение на храна от тритан: висококачествен тритан за контейнера и капаците и силикон за клапаните и уплътненията. Всички използвани материали са без BPA.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 158531
БАРКОД 3831091708387
ЦВЯТ прозрачен
РАЗМЕРИ 180 / 120 / 80 мм
ТЕГЛО 220 грама
МАТЕРИАЛ Съд и капак от тритан

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър