Меню
Количка

Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене

Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
-19 %
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
219.00лв.
269.00лв.
без ДДС: 219.00лв.
  • Модел: 6600142
  • Тегло: 1.18kg
на 12 вноски по 21.56 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Status Sous Vide Circulator SVC100 за бавно готвене

Статус Sous Vide Circulator за изискани ястия като ресторант! Ястията ви ще изглеждат като приготвени в престижен ресторант. Поглезете семейството и приятелите си с висококачествени ястия, докато прекарвате по-малко време в кухнята. Гответе сочни пържоли и вкусни зеленчуци в собствените им сокове.

Описание

Харесвате ли гурме пиршества, но не можете да направите пържолата си перфектна като в ресторант от висок клас? Тествайте най-новата техника за вакуумно готвене, която вече не е тайният трик, запазен за готвачи от най-високо ниво, а вече е достъпна за използване у дома. Готвенето Sous Vide гарантира отлични резултати с по-малко усилия.

Sous Vide? Какво изобщо означава това?

Терминът „Sous Vide“ буквално се превежда като „под вакуум“ или „във вакуум“. Това е техника на готвене, при която вакуумно опакована храна се готви при точно зададена температура за точно определено време . Температурите са доста под температурата на кипене, така че готвенето може да отнеме няколко часа. Бавното готвене води до мекота и вкус, които не можете да получите с традиционното готвене.

Как работи нашата циркулационна помпа?  

Циркулаторът за бавно готвене Sous Vide кара топлата или гореща вода в съда да циркулира. Поддържа температурата на водата на точно зададен градус в продължение на няколко часа ; по този начин храната се готви равномерно както в краищата, така и в центъра. Вече няма нужда да се притеснявате, че храната ви ще се сготви неравномерно или ще се препече. Фурните и котлоните варират в температурата (до 20°C) много повече, поради което традиционното готвене не може да гарантира постоянни резултати всеки път, дори с едни и същи аксесоари за готвене, техники и температури.

Защо да готвите във вакуум?

Традиционният стил на готвене изисква да присъствате през цялото време, за да наблюдавате температурата и състоянието на храната. Готвенето Sous Vide е много по-удобно . Задавате времето и температурата на готвене предварително , съобразени с вида на готвенето на храната, и след това оставяте прецизната готварска печка да си свърши работата.

Превъзходен вкус с малко подправки

Храната, приготвена в собствен сок, ще бъде много вкусна и изненадващо мека дори и без много подправки. Всички витамини и минерали ще останат в храната, вместо да се изгубят във водата или маслото, както става при традиционното готвене – флавоноидите и каротеноидите ще останат в зеленчуците, а чувствителните мазнини в месото и рибата няма да се окислят.

Прекарвайте по-малко време в кухнята

При бавно готвене във вакуум ще имате и повече време за приготвяне на други храни или за прекарване извън кухнята . Всичко, което трябва да направите, е да настроите циркулационната помпа на желаната температура и работата ще бъде свършена, без да е необходимо да сте там.

Удовлетворете взискателните изисквания на вашите гости

Член на вашето семейство е алергичен и има нужда ястията му да се приготвят строго отделно от всички останали? Трябва ли да ги готвите в специален съд, за да избегнете кръстосано замърсяване? Решението е просто – готвене в непропускливи вакуумирани торбички, без да се притеснявате, че храната ще влезе в контакт с нежелани съставки .

Затворете с вакуум отделни порции месо или зеленчуци и регулирайте количеството сол и други подправки според вкуса на отделните членове на семейството . Това също така отговаря на техните различни желания относно това колко добре искат пържолата им да бъде приготвена – можете да приготвите „средно изпечена“ и „добре изпечена“ пържола едновременно .

Свършва ли ви кухненското пространство?

Машината Sous Vide ще дойде на помощ, ако кухнята ви е малка и нямате достатъчно място за приготвяне на по-сложни ястия или готвите за по-голяма компания . Можете да поставите тенджерата, която използвате с бавно потапящата пръчка Sous Vide, в гаража или банята, където няма да пречи на никого.

Защо да изберете Status SVC100?

Потопяемите циркулационни помпи са малки и лесни за използване . За разлика от водните фурни Sous Vide, уредите за бавно готвене с потапяне във вода не заемат много място и могат да се съхраняват направо в чекмеджето. Те също са по-достъпни и следователно по-подходящи за домашна употреба във всеки един аспект.

Уредът за бавно готвене Status Sous Vide:

  • лесно се почиства,
  • има функция за безопасност, която ще изключи циркулационната помпа в случай на изпаряване на вода,
  • може да се настрои до 99 часа и 59 минути време на работа,
  • има температурна стабилност с точност до 0,1 °C,
  • разполага с дръжка, която позволява да се прикрепи към ръба на саксията,
  • е малък и тежи само 1,18 кг.

Нашата готварска печка Sous Vide е лесна за използване

Всичко, от което се нуждаете за бавно готвене във вакуум, е обикновена малко по-висока тенджера и циркулационна готварска печка Sous Vide . Задайте желаната температура и подходящото време за готвене на бавната готварска печка. Готварската печка ще ви предупреди със звуков сигнал, когато водата достигне зададената температура. Това означава, че е време да вакуумирате хранителния артикул във висококачествена торбичка за вакуумно затваряне и да го поставите в тенджерата. Задайте подходящото време и температура за храната, която готвите. За да го намерите, вижте ръководството за експлоатация, предоставено с циркулационната печка. Можете да настроите таймера на няколко дни – до 100 часа, докато температурата на готвене е с точност до 0,1 °C, за да осигурите най-прецизните резултати от готвенето.

Различни техники за опаковане на хранителни продукти за вакуумно готвене

Най-важната разлика между традиционното и Sous Vide готвене е дали хранителните продукти се готвят в контакт с вода, масло и въздух или не . Както вече става ясно от името на тази техника за готвене, основното предимство на Sous Vide е, че храната се готви във вакуум. Някои доставчици на машини за бавно готвене Sous Vide препоръчват готвене в обикновени найлонови торбички, без вакуумно затваряне. Можете само да си представите разликата между качеството на хранителен артикул, вакуумно затворен в подходяща торбичка за храна, и храната в обикновена торбичка, затворена със закопчалка, която също съдържа малко въздух. Една обикновена торба може да се отвори и малко вода може да влезе вътре . Също така ще бъде много работа да поставите торбата по такъв начин, че ръбът й да остане над водата, торбата да не се движи и храната да остане под водата.

 

За превъзходни резултати и безгрижно готвене препоръчваме висококачествени торбички за вакуумно затваряне . Те са направени от подходящи материали и са сертифицирани, за да гарантират, че химичните съединения няма да преминат в храната, когато се нагряват. Вакумираните торбички Status могат да се използват за готвене, защото са водонепроницаеми, неутрални на мирис и вкус и защото не съдържат вредни вещества, като BPA.

 

Sous Vide рецепти и препоръки

Техниката за готвене Sous Vide е подходяща за месо, риба, зеленчуци, яйца и някои десерти

  • За истинските месоядни може да направите мека телешка пържола и най-сочните пилешки гърди. За повече вкус запържете месото набързо в силно загрят тиган преди да го сервирате.
  • Бавното готвене със сигурност е подходящо и за вегетарианци и вегани. Моркови, аспержи, червено цвекло, артишок, картофи и други зеленчуци, приготвени Sous Vide, ще бъдат толкова вкусни, че ще се разтопят в устата ви.
  • Готвенето на поширани яйца до съвършенство никога не е било толкова лесно.
  • Не забравяйте за киселото мляко и десертите, като крем брюле и поширани плодове.

ГАРАНЦИЯ

Гаранция 2 години

ИЗПОЛЗВАНЕ

  • Използвайте тенджера от 6 до 15 литра и здраво заключете пръчката Sous Vide, като я захванете отстрани на тенджерата.
  • Включете го в контакта и иконата „захранване“ ще светне. Машината е в режим на готовност. Натиснете иконата "захранване", за да влезете в режим на настройка.
  • Плъзнете колелото за превъртане, за да зададете температурата.
  • Натиснете иконата „Настройки“, за да зададете часа. Първо плъзнете скрола, за да зададете часове и след това натиснете отново иконата „настройки“, за да зададете минутите.
  • Натиснете иконата „захранване“, за да потвърдите настройките и машината ще започне да загрява водата. (Ако искате да промените настройките, натиснете и задръжте иконата „настройки“ за три секунди и повторете стъпките по-горе.)
  • Поставете торбите с храната във водата и изчакайте звуковия сигнал и иконата „КРАЙ“, за да ви уведомят, че процесът на готвене е приключил.
  • Извадете храната от торбичките и я сервирайте според вкуса.
Status
ПРОДУКТОВ КОД 6600142
БАРКОД 3831091707274
ЦВЯТ Черен
РАЗМЕРИ 100/100/300мм
ТЕГЛО 1,180кг

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър