Меню
Количка

STATUS Квадратен вакуумен контейнер 2 литра

STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер  2 литра
STATUS Квадратен вакуумен контейнер 2 литра
41.99лв.
без ДДС: 41.99лв.
  • Модел: 179325 179326 179327 179328 179329
  • Тегло: 0.50kg

Квадратен вакуумен контейнер, 2 литра

Квадратният вакуумен контейнер с капацитет от 2 литра е полезен във всяко домакинство. Използвайте го, за да мариновате месо, да запазите вашите плодове и зеленчуци свежи по-дълго или вашите зърнени храни, брашно и макаронени изделия в безопасност от молци в килера. Съхранявайте с вакуум и вижте по-малко храна, която се разваля във вашето домакинство!

Безопасен във фризер

Висококачествени материали

Без BPA

Не абсорбира цвят или миризма от храни

Подходящ за микровълнова фурна (до 2 минути без капак)

Ежедневно съхранение на храна

Подходящ за съдомиялна машина

Минимално използване на пространството

Описание

Търсите ли удобен контейнер за съхранение, който можете да използвате за всички видове храна във вашето домакинство? Искате ли да организирате килера си и да защитите храната си от разваляне? Квадратният вакуумен контейнер е подходящ за съхранение на всякакъв вид хранителни продукти; препоръчваме го и за мариноване на месо.

Квадратен вакуумен контейнер с вместимост 2 литра – размери:

  • дължина и ширина: 20 сантиметра
  • височина: 10,5 сантиметра

Как съхраняването на храна под вакуум удължава срока й на годност?

Вакуумното опаковане предотвратява окисляването , което е основният виновник за развалянето на храната. Микроорганизмите се нуждаят от кислород, за да растат и да се развиват. Като премахнете кислорода от контейнера, вие удължавате срока на годност на вашата храна до четири пъти и така намалявате количеството храна, която се изхвърля във вашето домакинство . Според проучване на Европейската комисия това може да ви спести няколкостотин евро всяка година.

Окисляването също води до загуба на аромат и хрупкавост

Вакуумното опаковане на ароматни храни запазва аромата им и не позволява миризмата им да се разпространява из хладилника или кухнята. Правилните почитатели на кафето веднага ще направят разликата между кафето, което е било съхранявано във вакуумен контейнер, и кафето, което е оставено да престои в пропусклива опаковка за няколко дни. Вакуумът също запазва хрупкавостта на храната. Вакуумирайте остатъците от чипс или вафли в нашия квадратен вакуумен контейнер и те ще останат толкова хрупкави след няколко дни, колкото са били в деня, в който са били опаковани.

Вакумирането изисква специално оборудване и много време?

Вакуумните контейнери Status са наистина лесни за използване. Всичко, от което се нуждаете, за да ги опаковате под вакуум, е вакуумна помпа, електрическа или ръчна  , или машина за вакуумно опаковане . Няколко изпомпвания с ръчната помпа или просто натискане на бутона на вашата електрическа помпа или вакуумно запечатващо устройство и контейнерът ще бъде запечатан, а вашата храна защитена от разграждане. Наистина просто и бързо!

Защо вакуумни контейнери Status?

Ние произвеждаме нашите вакуумни контейнери (както и всички други аксесоари), като използваме първокласни материали, които гарантират, че нашите продукти ще издържат дълго време. Нашите вакуумни съдове са изработени от тритан, който е удароустойчив и не поема цвета и аромата на съхраняваните храни ; нашите капаци са изработени от ABS пластмаса, докато нашите клапани и уплътнения са силиконови. Всички материали са безопасни за храна и не съдържат BPA.

Използване на двулитров квадратен вакуумен контейнер 

Можете да използвате нашия квадратен вакуумен контейнер, за да съхранявате всички видове храни, които искате да издържат по-дълго или да ги предпазите от вредители като килерски молци или мравки.

 

Вакуумирана опаковка нарязани или цели плодове и зеленчуци . Ще предотвратите тяхното гниене, окисляване, както и ще запазите витамините и минералите им.

 

Съхранявайте сушени колбаси и сирене и удължете срока им на годност до четири пъти.

Защитете вашите зърнени храни, брашно и тестени изделия от молци в килера.

Вакуумирайте остатъците от ежедневното си хранене и им се насладете след ден или два или ги носете на работа, за да хапнете.

Използвайте също нашия квадратен вакуумен контейнер за:

 

бързо мариноване на месо , тъй като вакуумът отваря порите, което улеснява проникването на подправките в месото.

предварително приготвяне на ястия. Измийте и нарежете зеленчуците си няколко дни предварително, сварете вашите бобови растения или паста и ги опаковайте във вакуум. Вакуумът ще запази вашите съставки и ще съкратите времето за приготвяне на храната с няколко етапа.

транспортиране на течни храни. Вакуумното затваряне на контейнерите ги затваря херметично, което прави съдържанието напълно безопасно от разливане.

замразяване на супи и сосове , които не могат да се съхраняват във вакуумирани торбички .

Специални капаци с вградени календари

Специалната форма на капаците на вакуумните контейнери им позволява да се подреждат един върху друг . За вас това означава, че ще можете да използвате ефективно пространството във вашия хладилник или кухненски шкафове. Прозрачните стени улесняват виждането какво има вътре в контейнерите.

Ако сте склонни да забравяте кога сте съхранявали отделни храни или какъв е срокът им на годност, използвайте календара на капака. Маркирайте деня и месеца и уведомете другите в къщата колко дълго храната ще бъде безопасна за консумация.

Вакуумното опаковане значително намалява окисляването, но не може да го спре напълно, поради което ви препоръчваме да съхранявате вашите вакуумирани храни в хладилника.

Използването на вакуумна помпа е необходимо за създаване на вакуумно налягане.

 

Затворете съда със съответния капак.

Поставете помпата около вентила в средата на капака.

Задействайте помпата няколко пъти, докато усетите леко съпротивление. Когато използвате електрическа помпа, просто натиснете бутона и изчакайте, докато помпата приключи.

За да отворите контейнера, натиснете вентила, за да освободите въздуха обратно.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 179325 179326 179327 179328 179329
БАРКОД 3831091701784 3831091704594 3831091704587 3831091704617 3831091704600
ЦВЯТ Бяло Синьо Червено Зелено Оранжево
РАЗМЕРИ 232 × 210 × 105 мм
ТЕГЛО 500гр.
МАТЕРИАЛ Нашите вакуумни съдове са изработени от тритан, който е удароустойчив и не поема цвета и аромата на съхраняваните храни ; нашите капаци са изработени от ABS пластмаса, докато нашите клапани и уплътнения са силиконови. Всички материали са безопасни за храна и не съдържат BPA.
ФОРМА Квадрат
Sodapop
КАПАЦИТЕТ 2литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър