Меню
Количка

STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm 5 броя

STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
-20 %
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm  5 броя
STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm 5 броя
Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
23.20лв.
29.00лв.
без ДДС: 23.20лв.
  • Модел: 176212

STATUS Вакуумни ролки 120 x 3000 mm 5 броя

Фолио на руло за сушени колбаси, 120 x 3000 mm (4.7” x 118”), 5 броя

Фолиево руло за сушени колбаси с всякаква дължина. С ролките от фолио можете да направите торбички с различна дължина, които да поберат сушени колбаси, по-малки парчета бекон, ядки, тиквички, моркови и т.н. Изберете най-висококачественото руло от фолио за вакуумно съхранение!

Знаете ли, че не е необходимо да съхранявате сушени колбаси и други сушени меса във фризера?  Ако искате да запазите вкуса, аромата и качеството на месото го опаковайте във вакуум. Във висококачествени торби за вакуумно опаковане вашият колбас ще има също толкова добър вкус след една година на съхранение, както и в деня, в който сте го опаковали.

Защо вакуумиране?

Вакуумът е пространство без въздух (кислород), което служи за храна на микроорганизмите. Те причиняват разваляне на месото и другите хранителни продукти. Като предотвратяваме окисляването, ние значително забавяме развитието на бактерии и плесени, което удължава срока на годност на храната до четири пъти и запазва целия оригинален вкус и аромат на храната.

Вакуумът е най-добрият избор за сушени меса

Домашно приготвените колбаси и други сушени месни продукти се консервират чрез сол и дим. Те узряват чрез консервиране, докато достигнат идеалното състояние за консумация. Тъй като не можете да ги изядете наведнъж, тези деликатеси трябва да се съхраняват добре, за да запазят перфектния си вкус. Сушените меса се съхраняват най-добре във вакуум, което спира тяхното зреене и по-нататъшно сушене.

руло от фолио за колбаси
Съхранявайте най-добрите сушени колбаси в най-добрите вакуумирани торбички за храна!

Вакуумно съхранение на сушени и пресни колбаси, бекон и панчета

Вакуумирайте вашите сушени месни деликатеси и ги съхранявайте на хладно място – мазе или хладилник. Вакуумните торбички предпазват храната от въздуха, който би я накарал да се развали, и от потенциални вредители (мухи), така че замразяването е напълно излишно. Вместо това можете да се възползвате от допълнителното пространство във вашия фризер, за да съхранявате зеленчуци или плодове за зимата.

Как да изберем най-подходящите вакуумни торбички за вакуумно опаковане на сушен колбас?

С руло от фолио за колбаси Status можете да си направите сами вакуумирани торбички изцяло съобразени с вашите нужди, които да отговарят на размера на сухомесния продукт или друга храна, която желаете да вакуумирате. Подходяща е за съхранение на сушени и пресни колбаси, бекон, панчета и дори по-малки разфасовки прошуто. Ако не можете да изядете целия сушен колбас достатъчно бързо, можете дори да запазите половини или трети от него, без да се притеснявате, че вкусът му ще се промени.

Торбички за вакуумно опаковане на няколко вида храни

Също така използвайте руло от фолио за консервирани колбаси, за да съхранявате други видове храни като шарен боб, моркови, тиквички, ядки, подправки и всички други хранителни продукти с подходяща форма. Просто измерете подходящата дължина на фолиото, за да пасне на хранителния продукт, и продължете с вакуумното опаковане.

ПРЕПОРЪКА: Когато вакуумирате месни разфасовки с остри кости, поставете хартиени кърпи върху острите краища, за да предпазите торбата от разкъсване.

Защо фолио за вакуумно опаковане Status?

Статус фолио за вакуумирани торбички е изработено от два дебели слоя полиамид и полиетилен . Полиамидът гарантира непропускливост и е разположен върху външния слой на фолиото. Полиетиленът, от друга страна, гарантира, че торбите ще се стопят до оптимална степен . Status произвежда най-дебелото фолио на пазара . Гладката част е с дебелина 100 µm, а оребрената част е още по-дебела със 130 µm. За сравнение: обикновените торбички за замразяване на храни са с дебелина само 20 µm. Дебелината на фолиото от професионален клас и цели 30 и 20 µm полиамид осигуряват пълна непропускливост и минимизират вероятността от физическо увреждане при вакуумно опаковане и съхранение.   

най-добрите вакуумни торбички за храна
Ако искате да защитите качеството на храната си, вакуумирайте я във вакуумирани пликове Status food.

Защо някои торбички спират да задържат вакуум след няколко цикъла?

Специалният оребрен профил с дебелина 0,2 mm допринася всички торби да се опаковат еднакво добре, независимо колко пъти са били запечатвани преди това. Специално пригодената форма на оребреното фолио позволява на машината за вакуумно опаковане да извлича въздух по-лесно и ефективно.

Безопасно ли е да съхранявате храна в найлонови торбички?

Фолиото за вакуумно опаковане Status е произведено в Словения и всички материали са с европейски произход с всички необходими сертификати. Нашите торбички за вакуумно опаковане са безопасни за храна и неутрални на вкус и мирис . За вас това означава, че можете да ги използвате за съхранение на всякакви храни, без да се замисляте и храната ви ще запази вкуса и аромата си. Нашите торбички за вакуумно опаковане са подходящи и за замразяване и готвене sous vide .

Знаете ли, че можете да перете нашите чанти и да ги използвате повторно няколко пъти?

Торбичките за вакуумно опаковане Status могат да се мият дори в съдомиялна машина и да се използват повторно няколко пъти. Просто внимавайте с торбите, които съдържат сурово месо или риба. Можете да вземете допълнителни предпазни мерки, като поставите месото в обикновена торба, преди да го съхранявате във вакуумната торба, за да бъде чисто. Можете да използвате един и същ плик отново и отново, докато е достатъчно дълъг за машината за вакуумно опаковане.

Статус фолио руло за колбаси: най-високо качество

Качеството на нашето фолио за вакуумно опаковане се удостоверява и от факта, че можете да го използвате с всякаква качествена машина за вакуумно запечатване. Съставът и дебелината на фолиото гарантират, че хранителният артикул ще бъде добре опакован във вакуум и че торбата ще бъде споена по висок стандарт. Във всеки случай, за най-добри резултати препоръчваме използването на вакуумни торби и машини за вакуумно опаковане Status .

Status Stiki за по-лесно вакуумно опаковане

Използвайте Status Stiki и свършете работата още по-бързо. Прикрепете двустранната самозалепваща лента към машината, за да улесните позиционирането на вакуумния плик в машината. Stiki ще задържи торбичката на място, което ще ви позволи да опаковате с вакуум две сушени колбаси наведнъж.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 176212
БАРКОД 3831091700060
РАЗМЕРИ 130 / 220 / 45 мм
ТЕГЛО 416 грама
МАТЕРИАЛ Полиамид и Полиетилен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър