Меню
Количка

STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра

STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра
38.99лв.
без ДДС: 38.99лв.
  • Модел: 177820 177824 177826 177821

Опции

STATUS Вакуумна кутия кръгла 2,5 литра

Кръгъл вакуумен контейнер, 2,5 литра

Кръгъл вакуумен контейнер с капацитет 2,5 литра е предназначен предимно за съхранение на спагети и предпазването им от спиране. Подходящо е обаче и за всички останали видове тестени изделия, брашна и подобни храни, които ще запазят свежестта си в съдовете и ще бъдат защитени от различни домашни вредители. Висококачествената тританова пластмаса гарантира няколко години употреба.

Вашите кухненски шкафове пълни ли са кутии за съхранение на храна с различни форми и размери, което затруднява проследяването на инвентара ви, така че често се оказвате, че изхвърляте храни с изтекъл срок? Вакуумните контейнери Status ще удължат срока на годност на вашата храна и ще ви помогнат да подредите добре кухненските рафтове.

Вакуумният магазин е вашият път към спестяванията

Вакуумното съхранение удължава срока на годност на храните, като забавя процеса на окисление. Отстранявайки въздуха (а с него и кислорода) от контейнера, вие забавяте растежа на бактерии и плесени, процеса на сушене и загубата на аромат и хранителна стойност. За вас това означава по-малко изхвърлена храна и по-рядко пазаруване на хранителни стоки. По този начин ще спестите няколкостотин € всяка година.

Вакуумирайте и яжте по-качествена храна

Друго предимство на вакуумното съхранение е запазването на хранителната стойност на храната. Плодовете и зеленчуците ще имат по-високо съдържание на витамини , докато съхраняваните във вакуум хрупкави храни ще запазят своята хрупкавост по-дълго.

кръгли вакуумни контейнери за храна
Три различни обема кръгли вакуумни контейнери са подходящи за съхранение на всякакъв вид храна – от тестени изделия и зърнени храни до закуски и остатъци.

Нашият кръгъл вакуумен контейнер с капацитет от 2,5 литра е подходящ за широк спектър от приложения

Основната функция на вакуумните контейнери е да удължат срока на годност на съхраняваните хранителни продукти. Те също са отлични за:

  • спиране на разпространението на неприятни миризми във вашия хладилник;
  • съхраняване на ароматни храни, тъй като херметическите им капаци запазват аромата им ;
  • предпазване на храната от молци, хлебарки, мухи и мравки;
  • транспортиране на течни храни, тъй като вакуумираните контейнери са херметически затворени и не могат да се отворят, освен ако не освободите клапана на капака.

Кръгли вакуумни контейнери с добре обмислен дизайн на капака

Капаците на вакуумните контейнери са проектирани така, че да могат да се подреждат един върху друг . Всички наши кръгли контейнери са с диаметър 13 сантиметра, което ви позволява да ги затворите с всеки кръгъл капак Status. Нашият най-голям кръгъл вакуумен контейнер е висок 32 сантиметра.

вакуумирани храни в контейнери
Съхранявайте във вакуум и предпазвайте храната от разваляне.

Специални капаци за таймери

Капаците на контейнерите за статус разполагат с вграден календар за отбелязване на дни и месеци . По този начин можете да посочите кога коя храна сте съхранявали или датата й на годност.

Материали, които гарантират няколко години употреба

Контейнерите Status са изработени от тритан Eastman , който е един от най-висококачествените пластмасови материали за съхранение на храни. Уплътненията са силиконови , а капаците са ABS пластмаса . Всички наши материали не съдържат BPA и са безопасни за храна.

Висококачествените материали на нашите вакуумни контейнери ги правят лесни за поддръжка

Най-големият кръгъл вакуумен контейнер Status е лесен за почистване; можете да го миете в съдомиялна машина . При ръчно пране използвайте обикновен препарат за съдове. Съветваме ви да не използвате груби гъби и агресивни почистващи препарати, които могат да повредят уплътненията на капака или ръбовете на контейнерите.

Гаранция

До 5 години гаранция.

Status
ПРОДУКТОВ КОД 177820 177824 177826 177821
БАРКОД 3831091701814 3831091704167 3831091703047 3831091704174
ЦВЯТ синьо, зелено, червено, бяло
РАЗМЕРИ 151 × 130 × 315 мм
ТЕГЛО 500 грама
МАТЕРИАЛ висококачествена пластмаса Eastman Tritan
ФОРМА кръгъл
КАПАЦИТЕТ 2,5 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър