- Модел: 003A500270
- Тегло: 11.00kg
Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:
Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!
Gelato Chef 2200 i-Green Традиционната и оригинална машина за джелато NEMOX, сега в екологичната си “ЗЕЛЕНА” версия.
Nemox нарече тази машина Gelato „Chef“, за да напомни идеята, че всяко семейство може да има свой собствен професионален майстор производител на сладолед, който за няколко минути приготвя перфектно и кремообразно сладолед.
Препаратът може да се получи във фиксирана купа от неръждаема стомана или в подвижна купа за по-голяма гъвкавост и лесно съхранение. Джелато за 8/10 души (800 гр.) само за 20-25 минути. Няма препятствия в центъра на купата, Gelato може да се отстрани лесно и купите се почистват лесно.
Gelato Chef 2200 i-Green е оборудван с патентована Nemox въртяща се бъркалка за смесване, която може да се адаптира самостоятелно към фиксираната и към подвижната купа и позволява равномерно разпределение на температурата на сладоледа. Температурата по стените и по центъра на купата е еднаква и повишава качеството на приготвянето.
Лопатката обръща посоката на въртене, когато сладоледът е готов. Компресорът е снабден с предпазно устройство за предотвратяване на евентуална повреда на моторния блок.
Работа с фиксирана купа:
Поставете смесителната лопатка към мотора, като я поставите в специалния слот в сглобения модул на капака на мотора. Поставете модула с фиксираната купа.
Преди да поставите сместа в купата, препоръчително е да направите предварително охлаждане за 5 минути.
Когато сладоледът достигне добра консистенция, лопатката ще промени посоката.
Изключете превключвателя за мотора на лопатката и извадете моторния блок, като го завъртите в посока, обратна на часовниковата стрелка. За да извадите сладоледа, използвайте предоставената шпатула.
Работа с подвижна купа:
Налейте бренди или друг алкохол във фиксираната купа. Като алтернатива можете да използвате смес от сол и вода. Стената на подвижната купа трябва да е напълно мокра.
Поставете стабилно подвижната купа и се уверете, че има добър контакт между фиксираната и подвижната купа. Следвайте същата процедура за фиксираната купа.
Когато сладоледът е готов, извадете подвижната купа, като я издърпате към върха с помощта на специалната метална дръжка.
Можете да държите сладоледа в машината за около 10-20 минути. Преди сервиране можете да стартирате мотора за няколко минути, за да възвърнете правилната консистенция и гладкост.
Машината е с препоръчителен капацитет от 800гр. от сместа. Ако се налеят по-големи количества, сладоледът може да увеличи обема си по време на обработката и да прелее. Освен това крайната текстура може да не е толкова добра.
НЕ ПЪЛНЕТЕ КУПАТА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА. Това ще позволи увеличаване на обема по време на разбиване до максимален капацитет на купата.
ГАРАНЦИЯ
Гаранция 2 години
Laica | |
Баркод |