Меню
Количка

NEMOX

NEMOX

NEMOX е една от първите компании през 1994 г., която получи сертификат за система ISO 9001:2015. NEMOX конкретно рекламира „Произведено в Италия“, като поддържа дизайна, планирането и производството на своите машини в Италия. От основаването си през 1986 г. до днес NEMOX е произвела над 7 000 000 машини за сладолед, специално проектирани да отговорят на нуждите на професионални оператори и семейства. NEMOX е „Модерна компания, която обича да обединява технологичните иновации с цялостното качество, за да създаде продукти на утрешния ден днес“ Иновирайте, предвиждайте тенденциите, идентифицирайте неизразени нужди и пазарни ниши. Това са силните страни на NEMOX. NEMOX е проектиране и производство на иновативно нишово оборудване с висококачествено, технологично и функционално съдържание, както за домашна, така и за професионална употреба. През годините NEMOX разработи и продължава да развива забележителна гама от оборудване, спазвайки основните принципи за качество, функционалност, ниски цени, икономичност на управление. Днес Nemox International е световен лидер в сектора на машини за сладолед и сорбе за професионална и семейна употреба, благодарение на предлаганото качество, функционалност и широка гама.


МАШИНА СЛАДОЛЕД ДОЛЧЕ ВИТА 1.1Л МАШИНА СЛАДОЛЕД ДОЛЧЕ ВИТА 1.1Л
НА ФОКУС
Бранд: NEMOX Модел: 34300299
МАШИНА СЛАДОЛЕД ДОЛЧЕ ВИТА 1.1Л Уред Dolce Vita, за приготвяне на всякакъв вид сладолед, сорбе или гранита със стил. Gelato Dolce Vita е единствената машина с пълен контейнер от огледално полирана неръждаема стомана, красива на вид, лесна за почистване, хигиенична, абсолютно устойчива на надраск..
249.00лв.
без ДДС:249.00лв.
Бранд: NEMOX Модел: 003A500270
Gelato Chef 2200 i-Green Традиционната и оригинална машина за джелато NEMOX, сега в екологичната си “ЗЕЛЕНА” версия. Nemox нарече тази машина Gelato „Chef“, за да напомни идеята, че всяко семейство може да има свой собствен професионален майстор производител на сладолед, който за няколко минути п..
949.00лв.
без ДДС:949.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)